Torsdag

Ledig dag idag som har bestått av tandläkarbesök för Liam,hos barnspecialisten. Jag lider så med honom när jag vet att det inte är färdigt på långa vägar för honom. Han kämpar varje gång i den där stolen och ligger med knutna nävar utan att röra en min eller streta emot. Dessa barn är väldigt duktiga och vet att dom måste göra vissa saker trots smärta och obehag. Jag fasar redan nu för kommande operation om ca 1år. Han har haft så ont efter dom tre som han redan gjort och den här är aningen större,om än väldigt liten.

Jag vet att slutresultatet kommer bli tipp topp men vägen dit är lång.

För övrigt händer det inte så mycket,barnen åker till deras pappa imorgon och kommer tillbaka nästa fredag. 
Jag ska hinna med en lunch med en vän och en annan med svärmor. Första gången vi ska ses själva men det blir säkert bra.

Finns saker jag vill skriva om men man vet aldrig vem som läser och hur saker tas så tyvärr lär jag begränsa vissa delar,även om jag hade lovat mig själv för många år sen att alltid skriva det jag känner. Det kanske har kommit lite mer vett ju äldre man har blivit.

Börjar räkna ner till våran resa lite smått men aningen för tidigt i mina ögon..måste kika hur det ser ut med bikinidelen,kan ju va en fördel om det är fixat innan man ska åka.

Solen skiner för tillfället och tankarna snurrar..men precis som en av tatueringarna på min arm säger,följ ditt hjärta!

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

     Kom ihåg mig?